Verseny szakosztály

Versenyszakosztályunk három szintű rendszerre épül:

 1. A BABOS SÍKLUB MŰANYAG PÁLYÁS SÍISKOLÁJÁBAN tanítjuk a gyerekeket kezdőtől haladó tudásszintig.
 2. SZUPERHALADÓ CSOPORT
  Olyan gyerekeknek ajánljuk, akik szeretnének továbblépni a megszokott síiskolai szintről.
  A rendszeres műanyag pályás edzések mellett alkalmanként visegrádi havas edzéseken fejleszthetik tovább tudásukat. Oktatóikat régi versenyzőink közül válogatjuk ki. Kipróbálhatják magukat a hazai műanyagpályás, és havas amatőr versenyeken is.
  Elsődleges célunk, hogy minél nagyobb ÉLMÉNYT adjunk a gyerekeknek, és közben sokoldalúan fejlesszük őket.
  Edzés alap program heti 1 alkalom:

  • Heti 1 műanyag pályás sí edzés

  További edzések:

  • Ha az időjárás engedi, és van hó Visegrádon, akkor a műanyagos edzés helyett havas edzés. (technikai program, kapus edzés, stb…)
  • Külföldi havas edzőtáborok

  Stanglit, időmérőt és egyéb szükséges felszereléseket az edzéshez biztosítunk.

   

 3. Akik igazán tehetségesek, innen fölkerülhetnek a Babos Síklub leigazolt versenyzői közé:
  A Babos Síklub létrehozott egy PROFI VERSENYCSAPATOT, ahol az igazán tehetségesek folytathatják sí karrierjüket akár válogatott szintig. Versenyeznek a Magyar Sí Szövetség által kiírt Magyar Kupa versenyeken, de az osztrák területi bajnokságokra, vagy akár FIS versenyekre is eljuthatnak. Egyre bővülő csapatunkban sok tehetséges fiatal síel. Számos Magyar Kupa győzelemmel, és diákolimpiai bajnoki címmel és több válogatott sportolóval is büszkélkedhetünk.
 4. A versenyzés befejezése után várjuk vissza tanítványainkat síoktatónak. Egyedileg kifejlesztett mentor rendszerünkben a legjobb kiképzést biztosítjuk nekik, hogy profi síoktatóvá válhassanak. Azt reméljük, hogy ezzel Magyarország legerősebb sícsapatát építhetjük föl, mely nem csak egy életpálya modellt kínál, hanem rengeteg élményt is ad majd a felnövekvő fiataloknak.
TOP