Oktatóink

Babos Sándor (Sanya)

A zuglói és csömöri síiskola megálmodója, létrehozója, és vezetője. ISIA Kártyás SMSZ Síoktató****, SMSZ Kiképző Oktató, SMSZ elnökségi tag, volt szakmai alelnök, SMSZ Demócsapat tagja.

Célom, hogy olyan közeget teremtsünk, ahol mindenki jól érzi magát, mosolyogva megy haza, és örömmel jön vissza. És ez nem csak a tanítványokra, hanem az oktató kollégákra is vonatkozik. Nagyon büszke vagyok a csapatomra. A Babos Síklub oktatói az ország legmagasabban képzett síoktató csapata. És mindemellett egytől egyig olyan pedagógiai érzékkel rendelkeznek, mely garantálja, hogy a tanulás mindenkinek örömteli élmény legyen.

Iván Dániel (Dani)

ISIA bélyeges SMSZ Síoktató***, SMSZ Kiképző Aspiráns, Babos Síklub mentor, Görkorcsolya oktató, Kerékpáros túravezető.

Hobbim a munkám!

Tereba Máté

ISIA bélyeges SMSZ Síoktató***, Babos Síklub mentor.

A síelés egy örök szerelem számomra, ami gyerekkorom óta elkísér.

Sipos Balázs (Bazsi)

IVSI bélyeges SMSZ Síoktató**, Babos Síklub mentor, Görkorcsolya oktatás, Kerékpáros túravezető, Technikai tréner.

A síelés számomra szórakozás,hobbi és hivatás. A sport mindig fontos része volt az életemnek, atlétlétika, görkori, majd sokáig versenyszerűen kerékpároztam (Downhill). A téli időszakban gyerekkorom óta jelen volt a síelés, először a szüleim mutatták meg ennek a sportnak a szépségeit és egy életre beleszerettem a hegyekbe a szikrázó, puha, hóborította tájba. Ezt az érzést / élményt / ismeretet szeretném átadni és megszerettetni másokkal.🙂⛷

Böszörményi Borbála (Borcsi)

IVSI bélyeges SMSZ Síoktató**, Babos Síklub mentor.

A sport egy életforma, amit 15 évig versenyszerű úszással, 6.éve pedig síoktatóként képviselek. Hosszú és kanyargós út vezetett idáig, hogy a sí szeretete, melyet elsősorban nagypapámnak és apukámnak köszönhetek, mára már hivatássá váljon. Hiszek abban, hogy minden okkal történik...!

Könyves-Tóth András (Andris)

IVSI bélyeges SMSZ Síoktató**, Babos Síklub mentor

Gyerekkori álmom volt, hogy síoktató leszek. Ma pedig a sípálya a kedvenc munkahelyem, ahol örömmel tanítok síelni kicsiket és nagyokat.

Hegyi Domonkos (Domi)

IVSI bélyeges SMSZ Síoktató**, Babos Síklub mentor

A pozitív pedagógia híve vagyok, szeretem ha az óràimon jó a hangulat és sok a nevetés. Leendő testnevelő tanárként örömmel tölt el, hogy azt csinálhatom amit szeretek. A közösségről pedig annyit, hogy minden héten 240 km-t utazok ,hogy a síiskolaban dolgozhassak.

Gelencsér Szabina

SMSZ Síoktató*, Babos Síklub mentor

Egészen pici korom óta igyekszem elsajátítani a síelés minden csínját-bínját, hogy aztán továbbadhassam mindazt a sok értékes tudást és rengeteg örömöt, amit nekem ez a sport nyújt. Boldogsággal tölt el, amikor valakinek egy olyan új dolgot mutathatok és taníthatok meg, amivel eddig még nem találkozott.

Hegyi Zsuzsanna (Zsuzsi)

IVSI bélyeges SMSZ Síoktató**, Babos Síklub mentor

Édesapám síoktató. A két bátyám síoktató. Az öcsém síoktató lesz. A húgom síoktató szeretne lenni. Ilyen arányokkal nem szállhat szembe az ember!

Dr. Hegyi Áron Antal (Áron)

SMSZ Síoktató*, Babos Síklub mentor

A Babos Síklub nem csak egy magas színvonalú szakmai közösség, hanem egyben egy nagy család is, ahova az ember minden héten örömmel tér vissza. A síiskola sikere többek között abban rejlik, hogy a kollégák a tanítványokra nem a klasszikus tanár-diák szemlélettel tekintenek, hanem korosztálytól függetlenül partnerként kezelik a síelni vágyókat.

Böszörményi Bence

IVSI bélyeges SMSZ Síoktató**

Nagyapám olyan síoktató volt, akit egy egész megye elismert, szeretett és tisztelt korosztálytól függetlenül. Én is erre törekszem!

Babos Ágnes (Ági)

SMSZ Síoktató*

Gyerekkoromban az első síóráim egyikén született meg bennem a gondolat, hogy én is síoktató szeretnék lenni. Ahogy telt az idő a gondolatból valóság lett, és én minden egyes percét élvezem az oktatásnak. A Babos Síklubbal együtt arra törekszem, hogy kicsiknek és nagyoknak a sízés jó legyen, akkor is, ha nincs, és akkor is, ha van hó!

Czobor Anikó

ISE Sítúravezető

8 éves lehettem, mikor egy családi síelésen először álltam lécre. Úgy alakult az életem, hogy nemcsak a hobbim ma már, hanem 13 éve a munkám része. 20 éve vagyok pedagógus, amellett mozgásterapeuta és azt gondolom, hogy azzal tehetünk gyermekeink testi és lelki fejlődéséért a legtöbbet, ha a mozgás szeretetét megismertetjük velük. A síelést, mint mozgásformát minden szempontból nagyon ajánlom. A mozgáskoordinációt hihetetlenül fejleszti és az egész testet átmozgatja, emellett közösségformáló ereje is van. Az a célom, hogy ezt a fantasztikus sportot minél több gyerekkel és felnőttel megszerettessem, mert sízni jó!

Zoboki Bálint

SMSZ Snowboardoktató* Snowboardlehrer Anwerter (nemzetközi szint 2.)

14 évesen 2003-ban váltottam síről snowboardra, mely sportágnak azóta is a rajongója vagyok. Azért jelentkeztem 2011-ben oktatónak, mert szerettem volna fejlődni, és nagyon érdekelt a snowboardozás. Mivel a természet szeretete mindig is jelentős szerepet játszott az életemben, így nagyon vonzottak a szabadidős sporttevékenységek, illetve ezért is végeztem az ELTE-n környezettudomány, és a BME-n környezetmérnök szakon. Az egyetem elvégzése után elkezdtem oktatói tevékenységemet, melyben megleltem hivatásomat.

Juhász Zsolt

Snowboard edző SMSZ Snowboardoktató*

🏂💨

Döbrőssy Balázs (Döba)

SMSZ Síoktató*

Sziasztok! Döba vagyok, 27 éves és majdnem annyira szeretek síelni, mint aludni. Aki ismer, tudja, hogy nálam ez nem kis dolog. :) Hat éves korom óta síelek, de csak a gimis éveim alatt körvonalazódott bennem, hogy síoktató legyek. Szerencsém volt olyan színvonalas és jó hangulatú oktatásban részesülni, amilyet én is biztosítani szeretnék tanítványaimnak. 2016 óta a Babos Síklub csapatát erősítem és büszke vagyok rá, hogy egy ilyen szuper brigád tagja lehetek.

Rácz Zsolt

SMSZ Síoktató*

Az, hogy én síoktató lettem annak köszönhető, hogy gyerekkoromban szerencsém volt lelkes, elkötelezett és nagy tudású oktatóktól tanulnom, ami örökre megpecsételte a sorsom és a sport iránti szeretetem. Most a célom pedig az, hogy a példát követve én is meg tudjam szerettetni ezt a nagyszerű sportot kicsikkel és nagyokkal egyaránt!

Neubauer Gábor

SMSZ Síoktató*

Gyermekként 3 évesen már megismekedtem a síeléssel a kerti domboldalunkon. Ezt követte a számos havas tél, Normafa klasszikus lejtőin síeltem nagyokat suli után és hétvégente. Izgő, mozgó gyerek voltam mindig is a sport érdekelt a leginkább. A síelés és a téli mozgás örömét szeretném megosztani és átadni tanítványaimnak immár 15 éve. Mosolygós és sportos gyereket látni a legjobb dolog számomra, így igyekszem minden órát vidáman, jó hangulatban tartani. Sízni jó! :)

Mányi Zsombor (Zsombi)

SMSZ Síoktató*

4-5 éves koromban kezdtem el síiskolába járni, ahonnan csak jó emlékeim vannak! Azóta a síelés az életem részévé vált, ami nélkül már nem tudnám elképzelni az életem! A síelés számomra a legjobb kikapcsolódás, ahol az ember kiszakad a hétköznapokból és gyönyörű környezetben sportolhat! Testnevelőként minél több embernek szeretném átadni a síelés magával ragadó élményét és saját magamat is szeretném minél tovább képezni! A Babos Síklubban mindenki megszereti és megtanulja a síelés rejtelmeit!

Izing Balázs

SMSZ Síoktató*

Jambrich Boglárka (Bogi)

SMSZ Síoktató*

Gyermekkorom óta része az életemnek a síelés, melyet édesapámnak köszönhetően ismertem és szerettem meg. Ő tanított meg engem és másik hét testvéremet is síelni. Nagyon felnéztem rá és figyelemmel kísértem a tanítási folyamatokat. Ezt az élményt szeretném én is tovább adni. Bízom benne, hogy sikerül megszerettetni másokkal ezt a remek sportot!

Krémer Márta Borbála (Bori)

SMSZ Síoktató*

Kis korom óta az életem része a sport, sok mindent kipróbáltam, de mégis a vizes és havas sportokban találtam meg az örömömet legjobban! A legkedveltebb sportmozgások részemről azok, amiket leginkább a természetben, a szabad ég alatt lehet végezni! Az úszással és a síeléssel kezdődött minden, majd ezeket követte a vitorlázás és a kajakozás. Számomra a sport egy életforma, ezért a síszezonon kívül kajakoktatással is foglalkozom, így egész évben a természetben lehetek. A célom, hogy minél több gyereknek és felnőttnek tudjak új élményt adni a jó levegőn, a sporton keresztül!

Krémer Eszter (Eszti)

SMSZ Síoktató*

Számomra a sport a mindennapok része. A síelés mellett az evezés tölti ki a napjaimat, amit máig versenyszerűen űzök. Igyekszem tanítványaimnak tovább adni mindazt, ami miatt a sport többet jelent nekem minthogy az egészséges életmód része, barátokat, élményeket és feltöltődést a hétköznapokban.

Forgó Levente (Levi)

SMSZ Síoktató*

Forgó Levente vagyok, általános iskolai testnevelő tanárként hivatásom a gyermekek tanítása. Külön öröm számomra hogy az iskolai kereteken kívül átadhatom a kedvenc téli sportommal kapcsolatos minden tudásomat is itt a Babos Síklubban. Várok szeretettel mindenkit, aki síelni szeretne!

Nagy-Szabó Kitti

Segédoktató

Oktatóként gyerekekkel foglalkozni számomra hivatás és feltöltődés!

Hegyi János (Jankó)

Segédoktató

Gyerekként nagy álmom volt a síklubhoz csatlakozni es a testvéreimmel együtt a csapat tagja lenni. Ma már negyedik Hegyiként bővítem az oktatói közösséget a Babos síiskolában. Ijesztő magasságom ellenére gyorsan tudok közös nevezőt találni gyerekekkel/felnőttekkel egyaránt. Síelés iránti szeretetem átadása pedig elsődleges célom.

Papp Enikő (Enci)

Segédoktató

A síelés számomra a kikapcsolódást, mozgást és a jókedvet jelenti. Nagyon örülök, hogy a Babos Síklubban ezt kicsiknek és nagyoknak is tovább adhatom! Célom, hogy tanítványaim ugyanilyen áhitattal tekintsenek erre a sportra!

Elekes Flóra

Segédoktató

3 éves korom óta síelek a zuglói lejtőn és 4 évesen láttam először az Oroszlánkirály-t. Sokféle sport és film után ez a kettő még mindig a kedvencem. Azt hiszem azért tudok szót érteni a gyerekekkel, mert én is egy vagyok közülük. Ha segíthetek nekik megszeretni a síelést és a sportolást, akkor mindenki nyer.

Jókai Sára (Sári)

Segédoktató

Először három éves koromban kezdtem ismerkedni a síeléssel, ekkor még édesanyám tanítgatott majd pár évvel később már a zuglói sípályán tanítottak a csúszás rejtelmeire. 15 év elteltével pedig már oktatóként csatlakozhattam ehhez az energikus és családias csapathoz. Legnagyobb célom az órák során átadni a tanítványoknak azt a szabadság érzetet melyet ez a sport nyújt.

Eigler Patrícia

Segédoktató

Szívesen foglalkozom bárkivel 3-99 éves korig függetlenül attól, milyen szinten áll, lehet kezdő, haladó vagy egyszerű tartásjavítás a cél. A síelést nem tudtam abbahagyni, így tanítani kezdtem, hogy minden tudásom átadhassam a kis vagy éppen nagyobb padawanjaimnak. Kiskorom óta síelek, rengetget versenyeztem, voltam országos bajnok, eljutottam a magyar válogatottba és végül FIS versenyző voltam: a csúcsom a világbajnokság volt 2015-ben. A síelés a szívem csücske, de sok más sportot is próbáltam, freestyle görkorcsolyáztam, amit mai napig folytatok, wakeboardoztam, műugrottam…

Gelencsér Ferenc (Fecó)

Segédoktató

Hoque Isbat Áron (Isbi)

Segédoktató

Sziasztok! Isbi vagyok, 19 éves. Az életem eddigi részét a síversenyzés töltötte ki télen-nyáron, amire legaktívabban az utolsó 3 évben egy olasz sígimnáziumban készültem fel. Sajnos ezt nem tudtam folytatni, ám annak érdekében, hogy sose maradjak távol a sílécektől, az oktatásban találtam rá újra a boldogságra, amit eddig a versenysport nyújtott számomra. A síelés iránti szenvedélyem továbbra is él bennem és a sportág minden szépségét és örömét szeretném továbbadni a leendő tanítványaimnak színvonalas, jó hangulatú órák keretei között.

Borbély Edina

Segédoktató

Imádom a havat és a telet. Az alpesi sí mellett a sífutás is nagy kedvencem. Jó érzéssel tölt el ha tudásom átadhatom másoknak. Egyszerűen feltölt és boldoggá tesz.

Czifra Boróka

Segédoktató

Síelés? Számomra az egyik legjobb dolog a világon. A síelés iránti rajongásom 2 éves koromban kezdődött az első sítalpas napokon. Nem sokkal később már a TV előtt ugrálva, majd élőben szurkoltam a versenyeznőknek. Legnagyobb példaképem Lindsey Vonn, akivel személyesen is volt alkalmam találkozni, sőt az egyik győzelme után nekem dobta a csokrát, amit azóta is féltve őrzök. A 7 éves kishúgomnak köszönhetően otthon vagyok a gyerekek világában, legyen szó Jégvarázsról vagy Verdákról. Célom, hogy az órák alatt a tanítványok feltöltődjenek, összekössük a kellemest a hasznossal. Én is a Babosban kezdtem…!

TOP