Síoktató képzés

A legfontosabb szempont számunkra a gyermekek olyan irányú nevelése, mely az élet minden területén jó alapot ad nekik. Fontos a tanulás, a viselkedés, a kommunikáció, a megbízhatóság, az önállóság és sok-sok egyéb tényező, melyet megfelelő pedagógusok segítségével lehet fejleszteni a sítanulás közben is.

Nagy hangsúlyt fektetünk saját utánpótlásunk nevelésére, hiszen ma hiány van jó síoktatóból Magyarországon. Szeretnénk, ha olyan kollégákat nevelhetnénk ki, akik a mi értékrendünk szerint szocializálódnak a szakmában.

A síoktatóvá válás egyik legfontosabb feltétele, hogy már kisgyermek kortól rendszeresen szakemberektől tanuljanak síelni a gyerekek. Ezen az úton fontos szerepet játszik a sokoldalú fejlesztés: a rendszeres ügyesség fejlesztő szárazedzés, a havas edzések, az edzések utáni levezetés, nyújtás, és az egyéb síelési módok gyakorlása is, mint például a freestyle, és a freeride, stb…,

A velünk felnövő tanítványainknak lehetőséget nyújtunk, hogy az utánpótlás nevelésben segédoktatóként visszaforgassák a befektetett energiákat, és kamatoztassák tudásukat. Egyedileg kifejlesztett mentor rendszerünkben segítünk nekik, hogy a szükséges síoktatói, síedzői vizsgákra felkészüljenek. Így teljes jogú oktatóivá válhatnak a Babos Síklub csapatának.

A síoktató képzés a TF felnőttképzési csoportján indul. (OKJ-s képzés, http://tf.hu/felvetelizok/kepzeseink/okj/sportoktato-tanfolyam/ ) A tanfolyam síszakmai részét és a vizsgáztatást a Síoktatók Magyarországi Szövetsége (SMSZ, www.sioktatas.hu ) végzi, ahol oktatóink közül többen kiképző oktatóként is tevékenykednek.

Azt reméljük, hogy Magyarország legerősebb sícsapatát építhetjük föl, ahol életreszóló élményeket, és egy "szerelemszakmát" is adunk a felnövekvő fiatalok kezébe.

További információk:
Babos Sándor +36 20 9316282

TOP