Kezdődnek a csoportos tanfolyamok, fontos tudnivalók

SZEPTEMBER 26-tól indul az oktatás, kezdődnek a csoportos órák.

Ajánljuk, hogy a kezdési időpontotok előtt legalább negyed órával korábban érkezzetek meg, hogy elég idő legyen a felszerelés bérlésre és átöltözésre.

Ha felvettétek a sícipőt, léccel a kézben sétáljatok a pálya tóloldalán lévő lapos részhez! Mindig itt lesz a találkozó és a kezdés.

IDŐJÁRÁSNAK MEGFELELŐ SPORTRUHÁZATBAN gyertek! Meleg időben nem kell síruhát venni, elég egy vékonyabb melegítő, hogy ne izzadjatok be nagyon! A téli hidegben természetesen melegebb ruházat szükséges. Esőben hozzatok esőkabátot, az órák ilyenkor sem maradnak el!

KESZTYŰT HOZNI KELL, használata kötelező, ez védi a kezet esetleges esés esetén. Bármilyen megfelel. A sícipőbe TÉRDZOKNIT ajánlunk, mely sima felületű. Dupla zoknit nem szabad húzni, mert összegyűrődhet a cipőben. Mindig a valós lábméretnek megfelelő sícipőt kérjetek! BUKÓSISAKOT is hozzatok, jó a bringás bukó is! A ruházatból ne lógjon ki semmi, ami beakadhat! Különösen: sál, kapucni zsinór, kabát ujjába bevarrt kesztyű.

Kérjétek meg szüleiteket, hogy óra előtt etessenek, itassanak meg benneteket, hogy ezzel ne zavarják az óra menetét, és mindenképp vigyenek el titeket WC-re, hogy az 55 perces foglalkozást kibírjátok! A szülők az órákat csak messziről nézhetik. Jobban tudtok az oktatókra figyelni, ha ők minél távolabb helyezkednek el. Így sikeresebben tudunk megtanítani titeket síelni.

A MŰANYAGRA LÉPNI CSAK SÍLÉCCEL SZABAD. Nemcsak balesetvédelmi szempontból, hanem a pálya tisztasága, csúszósságának megőrzése miatt is. Kérjük a még nem síelő kistesókra fokozottan ügyeljetek, nehogy beszaladjanak a síelők közé! Kérjük a pálya kifutójában található szalmabálákra ne üljetek! A nézők a hálókon kívül helyezkedjenek el!

FELSZERELÉS BÉRLÉS: Alkalmanként fizetendő az irodában.

HIÁNYZÁS ESETÉN: Ha 1 alkalom marad ki, akkor a következő órán felzárkóztatjuk a lemaradást. Hosszabb idejű hiányzás esetén a felzárkóztatás módját személyesen egyeztetjük.

További információk: Babos Sanya +36 20 9316282

Szeretettel vérunk!

HEJ-HÓ, SÍZNI JÓ!

TOP