Bemutatkozás

Zuglói Síiskolánkat 2005 óta üzemeltetjük.

2013 őszétől Babos Síklub néven önállósultunk.

A klubunk vezetője Babos Sándor, kiképző oktató, a Síoktatók Magyarországi Szövetségének (SMSZ) Szakmai Alelnöke, pontosan tudja, mi kell a sikeres oktatáshoz, akár gyermek, akár felnőtt képzésben. 2000 óta dolgozik műanyag pályán. Az első olyan szakember Magyarországon, aki bevezette és azóta is megköveteli minden oktatójától, hogy a műanyagon is sílécben oktasson és mutassa be a gyakorlatokat, hiszen a gyerekek utánzás útján tanulnak.

Szakképzett sí és snowboard oktatói, mind pedagógiailag, mind szakmailag felkészültek, és mindent megtesznek a vendégek elégedettségének érdekében.

 

Magyarországon a 80-as évektől létezik műanyag pályás síoktatás.

Ez egy fantasztikus lehetőség azoknak, akik most ismerkednek ezzel a csodálatos sporttal.

A műanyag pályás szezon szeptembertől áprilisig tart. Ebben az időszakban időjárási körülményektől függetlenül minden nap lehet síelni.

Hatalmas előnyt jelent, ha valaki felkészülten megy először havas sípályára, hiszen az első pillanattól kezdve élvezni tudja a síelés örömteli, szabadságot jelentő élményét.

A műanyag pályás oktatás ideális arra, hogy kezdőtől egészen haladó technikákig megtanulhassák a vendégek, a síelés minden fortélyát.

 

A Babos Síklubban nagy hangsúlyt fektetünk a síkultúra terjesztésére, a sportos egészséges életmódra és a környezetvédelemre nevelésre. Megtanítjuk a FIS 10 pontból álló sí KRESZ szabályait és mindazokat a viselkedési normákat, amelyek betartása elengedhetetlen a biztonságos sportolás érdekében. Élményeken keresztül szerettetjük meg a mozgást.

 

A síelés kiválóan fejleszti a gyermekek koordinációs-, kondicionális- és kognitív képességeit is. A gyermekek sokkal érzékenyebbek a mozgástanulásra, így könnyedén és hamar elsajátíthatják ezt a sportágat. Ez a tudás egy egész életen át megmarad.

 

Klubtagjainknak lehetősége van csoportos tanfolyamon, vagy magán órákon részt venni. Akár egyedül, akár barátokkal, akár családdal, bármelyiket is választják, a jó hangulatú órák garantáltak.

Előtérbe helyezzük a családias hangulatot és a klub közösségformáló erejét.

 

A műanyag pályás oktatás mellett Európa különböző síparadicsomaiba szervezünk havas táborokat. A családias táborok jó hangulatban telnek. Amíg a gyermekek oktatáson vannak, a felnőttek is részt vehetnek a tudásszintjüknek megfelelő órákon. Esténként színes programok és versenyek várják a legkisebbeket.

 

Odafigyelünk az utánpótlás nevelésre is. Az ügyesebbeknek lehetőségük nyílik az utánpótlás versenycsapatba, illetve még tovább, a profi verseny csapatba is bekerülni. Akik szeretnének síoktatóvá válni, lehetőséget kapnak, hogy tovább tevékenykedjenek a síiskolában mint segédoktatók, síoktatói vizsgára felkészülésüket segítjük.
Az átmeneti nyári időszakban is számtalan sportolási lehetőséget kínálunk a gyerekeknek nyári táborainkban.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess aktuális híreinkről, eseményeinkről és akcióinkról!
Feliratkozás

SMSZ


Facebook

TOP